Despre noi

Suntem o echipă motivată, doritoare să vă ofere informațiile esențiale în scopul alegerii produselor corespunzătoare nevoilor dumneavoastră. Profesionalismul, experiența și deschiderea totală vă asigură că luați decizia optimă. Produsele comercializate sunt direct importate, după testele efectuate în timp, fapt ce vă asigură de cel mai bun raport preț/calitate.

De ce să alegeți produsele GOTEK LED?

Pentru că zilnic lucrăm pentru îmbunătățirea suportului oferit, atât înainte de achiziție, cât și pe parcursul instalării, asigurând:
• Mijloacele și accesoriile necesare instalării produselor
• Compatibilitate 100% cu autoturismul dumneavoastră
• Transport în condiții de siguranță în 24-48 de ore pe teritoriul României
• Testarea produselor înainte de expediere
• Suport tehnic oferit de personal cu experiență în domeniu

Fiind clienți la rândul nostru, cunoaștem faptul că deseori produsele ne sunt vândute de personal fără experiență, fără explicații suficiente sau indicații pentru instalare. De aceea, încă de la înființare ne-am propus să oferim clienților noștri un mediu de suport corespunzător, pentru ca produsele achiziționate să asigure satisfacția consumatorului.

Satisfacție garantată a produselor

Vă asigurăm de calitatea produselor și compatibilitatea acestora, iar prin programul de retur în termen de 14 zile, vă garantăm înlocuirea produsului sau returnarea costului acestuia.
Bucură-te de produse calitative la prețuri competitive și caută acum produsul mult dorit.