Recomandări

Cele mai vândute

Oferte Speciale

Produse noi

transport gratuit

LIVRARE GRATUITĂ
La comenzi mai mari de 299 lei

retur

RETUR PRODUSE
În termen de 14 zile

contact

SUPORT TELEFONIC
Între orele 9:00 si 18:00

oferte
distribuitori

Întrebări frecvente

Ledurile sunt mai eficiente, producând mai puțină căldură, consumând mai puțin current electric. În medie, ledurile luminează de până la 10 ori mai mult decât becurile clasice halogen corespondente. Ledurile rezistă până la 50.000 de ore de funcționar, incomparabil cu un bec halogen care, de regulă, rezistă 2000 de ore.
Cel mai des se întâmplă în cazul becurilor LED de interior / exterior (cu excepția celor pentru faruri și proiectoare), acestea reprezentând diode ce emit lumină, permit trecerea curentului electric într-un singur sens, de aceea pot fi instalate într-o singură poziție. Dacă ledul nu luminează după instalare, schimbații poziția acestuia prin rotire 180 de grade. Atenție! Becurile led pentru faruri ( fază scurtă, lungă) și proiectoare de ceață, sunt bipolare și pot fi instalate în orice mod, fără a apărea probleme de funcționare.
În 99% din cazuri erorile pot fi anulate prin utilizarea de anulatori de eroare. Consultanții în vânzări vă vor oferi soluțiile tehnice necesare instalării unor becuri performante care includ sisteme canbus sau vă vor pune la dispoziție anulatorii de eroare corespunzători pentru a preveni apariția erorilor în bord.

Vezi mai multe