Termeni și condiții

Definiții și termeni
GOTEKLED – reprezintă denumirea comercială a SC GOTEK SOLUTIONS SRL, persoană juridică cu sediul social în Constanța, Strada I.C.Brătianu, nr.106, bl.SR1A, SC.A, AP.6.
Vânzător– GOTEKLED.
Cumpărător– persoana fizică / persoana juridică sau orice entitate juridică care efectuează o comandă.
Utilizator – orice persoană fizică/juridică înregistrată pe website, care, prin finalizarea procesului de creare a contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice din prezentul document.
Cont – secțiunea din website accesată printr-o adresă de e-mail și o parolă care permite cumpărătorului să acceseze informații despre comenzi și istoricul cumpărătorului în cadrul www.gotek.ro.
Favorite – secțiune din cont care permite cumpărătorului să păstreze produsele favorite sub formă de listă în scopul accesării mai ușoare în cazul efectuării unei comenzi.
Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între vânzător și cumpărător prin care cumpărătorul transmite vânzătorului, prin intermediul website-ului intenția sa de a achiziționa bunuri de pe website.
Opinie – o evaluare scrisă de către deținătorul sau beneficiarul unui produs, redactată pe baza experienței personale în utilizarea produsului.
Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poștă electronica (e-mail, SMS) asupra bunurilor și serviciilor și/sau a promoțiilor desfășurate de vânzător într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea vânzătorului cu referire la informațiile conținute de acesta.

Website-ul www.gotek.ro este operat de societatea  SC GOTEK SOLUTIONS SRL, cu sediul în Constanța, strada I.C.Brătianu, nr.106, bl.SR1A, sc.A, ap.6, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J13/1451/2016, CIF: 36155731. Utilizarea website-ului (accesul, navigarea, acordarea opiniilor și cumpărarea produselor) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor din cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din acesta. 
Administratorul website-ului www.gotek.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a website-ului, pentru a le putea consulta în orice moment. 

Conținutul website-ului și drepturile de proprietate intelectuală
Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Dreptul cumpărătorului de denunțare unilaterală a contractului 
Cumpărătorul este răspunzător de verificarea specificațiilor produsului și compatibilitatea acestuia înainte de a-l cumpăra.
Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris vânzătorul că renunță la cumpărare, fără motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.
Specificațiile sau prețul produselor pot fi modificate de către vânzător fără preaviz. Fotografiiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard. 

Frauda 
În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont de utilizator. Utilizatorul își asumă integral responsabilitatea pentru toate activitățile desfășurate prin intermediul contului deschis pe website și pentru securizarea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl deține este compromisă, utilizatorul trebuie să anunțe imediat departamentul tehnic prin e-mail la contact@gotek.ro sau prin formularul de contact de pe website. Vânzătorul nu este responsabil pentru daunele cauzate utilizatorului sau terților de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 
Orice nelămurire cu privire la conținutul prezentului acord, obligațiile prevăzute de acesta sau orice alte întrebări referitoare la operațiile desfășurate în cadrul www.gotek.ro, poate fi înaintată către contact@gotek.ro în scopul acordării de lămuriri suplimentare.

Obligațiile Cumpărătorului
Furnizarea datelor de contact corecte- cumpărătorul trebuie să introducă la finalizarea formularului de comandă date de contact corecte și valide, respectiv număr de telefon mobil și adresa de e-mail validă, adresa de livrare și persoana de contact.
Dacă descrierea unui articol nu este clară, cumpărătorul trebuie să se asigure de clarificarea acestui aspect înainte de a face comanda. Înainte de a plasa o comandă cumpărătorul poate cere informații suplimentare din partea vânzătorului prin intermediul formularului de contact sau la e-mail contact@gotek.ro. Făcând o comandă pentru un produs se subînțelege acordul cumpărătorului de a-l cumpăra.
În momentul în care un cumpărător plasează o comandă acesta se obligă să onoreze comanda făcută. Dacă cumpărătorul nu ridică comanda în mod repetat, administratorul website-ului www.gotek.ro își rezervă dreptul de a bloca definitiv orice comandă viitoare a acelui cumpărător.
Pentru returnarea produselor conform termenului agreat, cumpărătorul se obligă să completeze formularul de retur și să expedieze produsul în starea lui inițială, fără modificări și în ambalajul original, nedeteriorat. Orice deteriorări aduse produsului vor fi cuantificate și deduse din suma de retur.

Limitări de responsabilitate
SC GOTEK SOLUTIONS SRL, în calitatea sa de proprietar și administrator al website-ului, va lua toate măsurile legale și va face toate eforturile rezonabile necesare pentru a asigura legalitatea functionarii website-ului www.gotek.ro și in acest scop va incerca să corecteze orice erori sau omisiuni cât mai repede posibil. Cu toate acestea, SC GOTEK SOLUTIONS SRL nu își asumă responsabilitatea pentru inadvertențe, erori sau omisiuni sau orice utilizări neautorizate sau ilegale de conținuturi care încalcă drepturile de orice fel ale unor terți, persoane fizice sau juridice.
SC GOTEK SOLUTIONS SRL prin intermediul website-ului www.gotek.ro în calitate de administrator și proprietar al acestuia își rezervă dreptul de a derula, desfășura în orice moment campanii publicitare și/sau promoții în orice secțiune din site prin sine însuși sau printr-un terț în nume propriu sau în numele unui terț. Campaniile și promoțiile derulate pe website nu necesită acordul vizitatorilor sau utilizatorilor website-ului. Spațiile și dimensiunea spoturilor publicitare și a promoțiilor precum și a modului de desfășurare și prezentare pe website nu necesită acordul vizitatorilor și orice schimbări, alterări, modificări ale spațiului și conținutului publicitar pot fi realizate fără anunț prelabil sau acord din partea vizitatorilor sau utilizatorilor.